Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte...

Utlovade
att börja mitt skrivande
på svenska
Nu är det igång
på riktigt
Men du brydd dig
aldrig
att
skumma
eller visa minsta
intresse
så är det
alltid
med livet
fullt av
överraskningar




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-14 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett löfte är ett löfte...bra skaldat.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One