Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara uppfinnare är lätt, det svåra är att uppfinna någonting som går att realisera i mera verkligheten. De flesta av mina uppfinningar är blott värda papperet de är uttänkta på. Nedskrivna på, om du vill vara petig.


Revolutionerande uppfinning...




...dessvärre lagd i malpåse.

Blyertspennan med pennvässare
i andra änden, istället för gummi.

Illasinnade belackare kom på uppfinningens primära svaghet.
Det krävs två pennor om båda eller ens den ena skall kunna förnya sin udd.

Dessutom krävs man i pennskrinet fortfarande förvarar en sudd.
Belackarna menade på att den som behöver ett pennskrin, lika gärna kan förvara vässaren i etuiet.

Men det vet ju var och en som brukat sin penna med 'inbyggd sudd'.
Den sudden har en benägenhet att mera sprida svärtan än att radera densamma.

Man då lika gärna kan ersätta pennans inbyggda sudd med något som tjänar att vässa, framta dess udd.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP