Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vakna till underbart

Gryning – och solen
väntar ivrigt bortom horisontens ridå
Fåglarna ännu tysta
bidar sin tid
och lär sig det senaste partituret
med variationer
på välkända teman

 

Stilla stilla och långsamt långsamt
blir det allt ljusare

 

Jetplanets kejsarsnitt
avtecknar sig mot himlabuken

 

Dagens tysta födsloskrik
blandas med bilmotorernas dova muller




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 15:10



Bookmark and Share


  John Shade
jetplanets kejsarsnitt var helt fantastiskt
2011-11-14

    ej medlem längre
Snygg!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP