Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Betraktar

 




När giganterna dansar

 

Ser dem svinga penna och kavaj

den ena röd den andra svart

 

 

blod ska flyta över andras ark

den ena svag den andra stark

 

 

Huka ej, ty Du har samma rätt

att dansa, dansa på Ditt eget sätt

 

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-14 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP