Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om elen

 

Strömmen gick igår kväll
Datorn tystnade
och frysen riskerade svämma över

Fäll inga tårar för mörkret
invänta bara tålmodigt
ljusets återkomst

Vi kurade skumning tillsammans med vår katt
och samtalade stilla i stearinljusens sken

Det finns fortfarande aktiviteter
som inte är beroende av
vare sig dator eller elektricitet

Det som verkligen betyder något
är bara avhängigt vår egen energi

Guld är värd sin vikt i guld
även om det inte glimmar




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP