Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


När bara några hade television

även skuggorna följde förväntansfulla med
när i månens sken de gick glada på led
i den långa vägen till grannens hus
varje steg ökar stämning till glädjerus

barnen rör sig uppspelta vill ej hålla hand
snart är de framme , nya tidsålderns land
mot kvällens mörka himmel där på takets topp
underligt förunderligt något pekar upp

"TV-antenn" jag är säker på det heter
sade fadern och glänste med sina färdigheter
-Välkomna in i stugan sa grannfrun så snällt
snart ska vi få se Olle Björklund det är Aktuell.




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-15 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, precis så var det!
2011-11-16

  Bibbi VIP
Jättebra bild och text!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP