Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism 2

Mina fötter är trötta, efter att ha sprungit ikapp den tid jag har slösat. Insikten kommer alltid efteråt.




Övriga genrer (Aforism) av P.S.
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 18:11



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
"efter att ha sprungit ikapp den tid jag har slösat.", är en mycket originell formulering. Jag tycket att aforismen funkar bra som den är. Ett alternativ bara, att reflektera över: Insikten kommer alltid efteråt; efter att ha sprungit ikapp den tid jag har slösat. Mina fötter är trötta.
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

P.S.