Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första tanka.


En äkta pojke

Pinocchio, en
Äkta pojke, vad jag vill
Vara en också
Men jag förblir ett träverk
Skulpturernas mokujin




Bunden vers (Tanka) av P.S.
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 18:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja nog är det blygsamt...P.S. !!! ( Pojke Stor )
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

P.S.