Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska nöjd över denna, av någon anledning. Daterad juli 2010.


Tvätta bort sorgen

Om man kunde tvätta bort sorgen
Lika lätt som en ytlig fläck
Så hade jag inte behövt
Ställa mig i kö
I väntan på att
Den ska försvinna
Men med en tillgjord min
Fungerar jag vidare
När jag innerst inne är sönder
Med en inre blödning
Som ingen läkare kan se
Ett försök att ställa mig upp
När jag bara vill ligga ner

Jag försöker att plocka upp bitarna
Som inte föll på plats
Men allting springer ifrån mig
Och jag hinner inte ikapp
Känslorna överväldigar mig
Mitt huvud som en tratt
Jag försöker vara positiv
När jag har förlorat
Min största skatt
Som en låt på repeat
Och med min skugga bredvid
Lyckas jag inte att undfly
Mina känslor och minnen
För de dyker upp på nytt
Från ingenstans




Fri vers (Fri form) av P.S.
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-21 21:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ju mer man
tvättar den tär
så det är, väl
Du får fram
sorgens
belägring
här...
2012-10-17

    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-11-11

    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-11-11

    retep
gillade speciellt "Fungerar jag vidare".
2011-10-22

  Nobody
me like ^^ du har talang :3
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

P.S.