Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Styrka får jag av att spegla
mina tankar hos en vän
och landa i dina kärleksfulla ögon
Det får mig att vilja bli mitt bättre jag
och känna själens gemenskap
med just dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-16 18:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Underbart..
2011-11-16

    ej medlem längre
Tacksamt låter det som ! Fint !
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP