Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny liten stjärna

En ny varmt glittrande stjärna
lyser försiktigt hoppfull.
Den kom till samma kväll du log mot mig
och höll fast din blick lite längre än vanligt.
Då tändes hoppet i mitt bröst och stjärnan på himlen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-16 22:04



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Alla dessa fantastiska stjärnor som lyser upp himmlen och jorden.
2011-11-17

  Ninananonia VIP
Underbaraste :stjärna :)
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP