Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetisk 4 - Slutet

På väg hem från träningslokalen brast det

alla dammar brast, floder av tårar

det är över nu, allt är slut

.




Fri vers av SoSk
Läst 272 gånger
Publicerad 2011-11-16 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk