Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter jobbet...

Utmattad av
tunga arbete
Lämnade kontoret
under en mörk himmel
Själen
kroppen
var helt slut
på vägen ut
Hade bara
en hemlig önskan
men den kom
aldrig att gå
enligt
viljan




Fri vers av Rise Little One
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-18 16:01



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det är bra att du orkar skriva om det. Du är stark. Tack för att du delar med dig av din upplevelse, men bara du kan ju göra något åt det och jag ska tänka på dig så du får all styrka du behöver.
2011-11-18

    Birgersdotter VIP
hoppas det går...
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One