Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ängeln det är du


Du är som..

Du är som en varm kärleksfull ängel
ditt hjärta glöder och svämmar över
av varma tankar och ord.
Du dansar i piruetter över stjärnhimlar
och fyller oss av glittrande hopp och liv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-16 23:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-11-17

  HelenaW
Vilken härlig hyllning till en ängel med vackra ord..
2011-11-17

  Quasimodo
En fin gåva att få och få ge av för de som har den!!
2011-11-17

  Ninananonia VIP
Underbar dikt.. den sprider kärlek i ord... ja den känns så där djupt i mitt hjärta... kram..
2011-11-16

  GigantAdamas
Och vad gör du?
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP