Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisare.

Jag håller min vägvisare
nära mitt hjärta
För om än jag blundar
så vet jag
att den leder mig rätt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-16 23:34



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Inre hjärtats röst,,

visar riktningen,,

,,, på livets väg ,,,
2011-11-20

  anits VIP
Mycket tänkvärt skrivet
2011-11-17

  HelenaW
Så ska det vara! Bra!
2011-11-17

  Ninananonia VIP
:) :) :) hjärtats väg...
2011-11-17

    AA VIP
Fint skrivet.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP