Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Memoarerna (20) Vibration

När marken skakar
Fast du är orörlig

Kan man undra om det är
världen som kretsar kring dig

Eller om det är du som
kretsar kring världen

Välkommen jordbävning !

Men gör oss inget illa




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-11-16 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP