Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

OM-tanke




Trots trådlös telefoni

 

Ligger som ett varmt, skyddande täcke

omfamnar mej i all min nakenhet.

 

Orken och glädjen

att kunna njuta det enkla.

 

En blick...ett möte.

en omtanke.

 

Vet vi människor egentligen

vad vi kan ge vår nästa?

 

Inga vräkiga presenter

Inga skrävliga ord.

 

Nej, vår tid, vår hand

och vår tanke.

 

Det vanliga: Jag har inte tid!!!

Visst har vi!?

 

Lyft luren, slå ett nummer

till någon.

"Hej! Ville bara höra hur Du har det i dag???

 

Och värmen strömmar till den andres bröst

Varmt

Varmt

 

Trots trådlös telefoni.

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-17 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte ens JESUS förstår sig på ditt osammanhängande svammel. Men frukta ej, han skonar dig om du lägger ner ditt skitdikteri permanent.
2011-11-17

  Bibbi VIP
Så viktigt.
2011-11-17

    ej medlem längre
Ja, tyvärr är tid en begränsande faktor - men ett samtal ska vi hinna med!
2011-11-17

  Carola Viola Hedelius VIP
Hud mot hud, och värmande ord! Javisst är det så, som kärlek är!
Inget skryt, bara enklet! Bara att ge...samt att få
Underbar läsning
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP