Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlig vädjan

Säg att du hatar mig - skrik!
Spotta mig rakt i ansiktet.
Slå mig. Sparka mig. Misshandla!
Våldta mig - tills min själs tårar ej har kraft att rinna mer.

Låt mig få känna dig!




Fri vers av Valérie Caron
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-01-15 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valérie Caron