Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig mobbing – psykisk våldtäkt

Nycklarna missar hans fingrar och
Väcker parkettgolvets själ med
Ett öronbedövande eko.

En kille,
Kanske heter han Micke,
tittar ner från scenen på mig.
Kramar någon annan och ler...

Förlåt du tittar inte på mig,
Du tittar förbi – nej!
Inuti, du tittar inuti.

Din blick bränner på huden,
Den bränner igenom.
Blodet åker ut i det nötta
Golvets skrevor.
Utan visum åker du på
Solsemester genom mina inälvor.

Du klär av mig med blicken och
Ett naket skelett står kvar.
Jag springer utan steg.
Försvinner under snön
Och gråter
Från ögon som du slukat.




Fri vers av Valérie Caron
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-02-11 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valérie Caron