Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämmer i imperfekt

Temperaturen ute var alldeles
För hög för månaden
Och
Den dagen gick du förbi mig,
Som om jag var en del av panelen.

Du övergav mig när
Jag lärde mig att älska dig.

Jag anklagar dig för att ha
Lekt med mig, eller...
Var det jag som lekte med dig?




Fri vers av Valérie Caron
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-02-27 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valérie Caron