Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill man inte...

Vill man inte förstå
spelar orden ingen roll.


Då är allt som inte är din sanning
fel och annorlunda.


Men tänk om du vågar glänta på dörren
bara lite försiktigt


Tillräckligt för att släppa in lite ljus och värma
ditt fastfrusna hjärta


När hjärtat blivit varmt och rött
är det inte längre ett hot att andra blommar!


På sitt allra speciella egna sätt!
Var och en!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-17 22:17



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
"Vill man inte förstå
spelar orden ingen roll."

=sant så sant
2011-11-20

  Ninananonia VIP
:) ja..
2011-11-18

  Linda CH VIP
Kloka ord i en meningsfull text!
2011-11-18

  TT
...en liten finstämd text med stort innehåll...gillar!!!
2011-11-18

  anits VIP
Mycket klokskap i dina ord
2011-11-17

  Vici
Mycket kloka,
tänkvärda ord här...
2011-11-17

  Mona Drugge
Det var starka arga ord o inga visor..
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP