Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundvikligt

Förut det fanns ett "vi"
Ett "vi" för oss så oförstörbart
Ett "vi" som var menat att förbli
Men svek oss och blev så ohållbart

Idag det finns ett "vi"
Ett "vi" för dig och henne så härligt
Ett "vi" som du önskar ska förbli
Men för mig är så grymt outhärdligt




Bunden vers (Rim) av Cecilia Linnea
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som inte känner igen sig i detta har inte älskat (punkt). Så kort men ändå så talande!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Linnea
Cecilia Linnea