Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svammel

När mina vänner säger
"Du är älskad"
så frågar jag mig själv
hur det kan stämma

hade inte jag varit jag
utan någon annan
som kände en människa
som var som jag är
skulle den personen inte varit



älskad av mig




Fri vers av Cecilia Linnea
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-11-21 17:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Groucho Marx sade att om det fanns en klubb som ville ha honom som medlem så ville han inte vara med i den.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Linnea
Cecilia Linnea