Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansera mera

Den har blivit min räddare i nöden
när den onda godheten
klättrar över mina höga murar
och stoppar om min själ i en filt
av det mjukaste sammet

Då finns den där för mig
en enkel utväg
som en påminnelse om
att jag inte förtjänar mer
än ingenting

Varför finner jag det så svårt
att bara stanna kvar
att unna mig själv lyckan
att för en gångs skull
inte ta till den



flykten




Fri vers av Cecilia Linnea
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Linnea
Cecilia Linnea