Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap...

...är något vi kan inte se, bara kännas.




Fri vers av Rise Little One
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-18 16:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ibland känns det... men ibland när man träffas..i verkligheten...ser man det i djupet i ögonen...ja då ser man själen...
2011-11-18

    Birgersdotter VIP
ja det känns...
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One