Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 I nattens mörker ruvar.......




Då grubblar ångesten besatt

 

 

När kvällens skymning blir till natt

och tystnaden sig lägrar

Då grubblar ångesten besatt

och sömnen Dig förvägras

 

Då känns det skönt att vila i en tro

en tro på allt det goda och det sköna

en dröm kanhända, men en vacker bro

en bro mot någons ängder gröna.

 

Och nästa dag Du vaknar opp

med kraft och styrka i Din barm

Du når måhända inte lyckans topp

men känner inte avund eller harm.

 

Du lever fri, som fågeln i sin flykt

och vet att vingarna Dig bär i livet

Den bro som någon har Dig byggt.

Den tog Du aldrig själv för givet.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-18 11:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-11-19

    ej medlem längre
Tjusigt!
Tänkvärt, bra flyt och mysiga rim;-)
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP