Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanlig årstid.

Gröna gräsmattor och snart advent
önskelistor och varma vindar.
Förvirrade flyttfåglar och stjärnglitter.
Pepparkaksdoft men ingen frost.
Inget är som förut
snön har åkt på semester.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-18 15:37



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vad är det som händer? Bara inte Tomten tagit semester oxå......
Tänkvärda rader!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP