Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...till alla mina skrivarvänner...

...Tack för att ni finns...




Fri vers av Rise Little One
Läst 406 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-18 16:25



Bookmark and Share


  TT
Så självklart är vi så tacksamma att du också finns, Thu!!!!!!!!
2011-11-21

  Ordregnspoeten
Tack själv, för den värme du förmedlar i det ärliga du skriver.
2011-11-18

  Ninananonia VIP
Tack för att du finns Thu.. :)
2011-11-18

  Maria T
Så underbart vacker bild
2011-11-18

  Seglaren
En fin text
tycker jag.
2011-11-18

  Rise Little One
Det finns alltid dolda anledningar till att man publicerar något sådant och det är alltid vänskap som jag värderar högst, inget annat...
Tack för du tog din tid att läsa Faust återvänder efter en kris.
2011-11-18

  Astrid Törnekrantz
Jag finns men jag är inte din skrivarvän - är det okej före dig?
2011-11-18

    Birgersdotter VIP
Tack ..visst är det härligt!
2011-11-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, ena dagen finns man för en grupp, den andra för en annan
2011-11-18

    ej medlem längre
Tack för att DU finns och berikar våra liv med dina fina texter!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One