Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi möts...

Själen viskar mjuka smekande ord
ögonen längtar.
Hjärtat hoppar små glada skutt
när jag ser dig på avstånd.
Men får inte fram ett ljud när vi passerar.
Jag var inte beredd att jag kände så här...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-18 16:41



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
;)
2011-11-20

  Järnkatten
Härlig text om underbart tillstånd :)..
2011-11-19

    ej medlem längre
ja, det är som om
en själv hade skrivit..
fast mycket snyggt
utlagt, dessa ord..
2011-11-18

  Ninananonia VIP
Känns ... tycker om den..
2011-11-18

  Linda CH VIP
Hemligt förälskad? Känner fjärilarna i magen.....
2011-11-18

  Rise Little One
Undrade varför ;)
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP