Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrar..

Vissa människor glittrar
lyser av en inre kraft.
Orden känns trygga och välbekanta
trots att vi aldrig setts föränn nu
Vad är det det som gör
att vi dras likt magneter
till varandra?
Och bara vill varandra väl
trots att vi är så olika!
Är det själarna
som kramar varandra?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-18 19:16



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Vissa människor har sådan lyskraft -glittrande....

Själsgrupper...

Magnetisk text ;-)
2011-11-20

  Kungsfågeln
När vi dras till varandra så är det nog själarna som kramas... bara älskar det! Underbara tanke!
2011-11-19

  Anya VIP
Fint med själarana som kramar varandra. Bra!
2011-11-19

    ej medlem längre
Ja.. det är själarna som kramar om varann.

helt klockrent, fastnar jag vid orden och
börjar glittra. tack, för makabert skaldande..
2011-11-18

  Rise Little One
Dina fina ord glittrades...

Kram,
2011-11-18

  Ninananonia VIP
:) ja de gör de .. :) kram
2011-11-18

    ej medlem längre
Din skrivande själ är vacker!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP