Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätterna räknar...

Nätterna räknar dagarna
tills du är här igen.
Under himlens mjuka stjärntäcke




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-18 21:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert som väcker tankar.
2011-11-19

    ej medlem längre
Underbart längtansfullt.
2011-11-18

  Ninananonia VIP
:) Mjukvacker..
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP