Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Hjärtat bryr sig inte om hjärnan
och förnuftet
inte om vad andra tycker
eller ens du själv.
Hjärtat längtar och drömmer
och lever sitt eget liv
Vad du än tycker.
Det älskar bara
Bortom tid och förnuft.
Helt chanslös
strömmar kärlekens
kraft genom din själ




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-18 21:44



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Med hjärtat ser man det sanna,,
2011-11-20

  anits VIP
Så fint, tycker om
2011-11-20

  Kungsfågeln
Ja, nog är det så... fin text
2011-11-19

    ej medlem längre
Vacker.
2011-11-19

  lodjuret/seglare VIP
Om det som sägs om offerriterna under Maya eller Inkas, äger en smula sanningshalt, så är det troligt att endera förstod sig på hjärtats lust att 'falla fritt'.
2011-11-19

  Ninananonia VIP
:)mm :)
2011-11-18

    ej medlem längre
ja.. uppgivet
får man acceptera..
att så, det är..
om än inte lättsamt..
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP