Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubbla

Som en såpbubbla
flyger mina tankar över frostigt täcke.
Smeker den fjärilstunna isen
virvlar runt björkens nakna grenar
Flyger vidare mot den blåsvarta
morgonhimlen
där den spricker i ett stjärnfyrverkeri.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-19 07:15



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Färgsprakande dikt,,
fyrverkeri :)
2011-11-20

  Vici
Vackert flyktigt
2011-11-20

  anits VIP
Vackert
2011-11-20

  Kungsfågeln
Åh så vackra rader! Underbar dikt!
2011-11-19

  R_M Grundström-Linder
Så luftigt och fint! Kan riktigt se såpbubblan där den virvlar omkring :)
2011-11-19

  R_M Grundström-Linder
Så luftigt och fint! Kan riktigt se såpbubblan där den virvlar omkring :)
2011-11-19

  Anya VIP
Mycket bra! Gillar mycket!
2011-11-19

  Lena K Nilsson VIP
Vacker morgonläsning!
2011-11-19

  Feminaz
kreativitetsbus:-)fint!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP