Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar

Dagar kommer dagar går
nätter månader och år.
Allting påverkas av tidens tand
livet är just nu i min hand.
Vi är viktiga vi som är här
en skatt vi alla bär.
Kunna visa omtanke och ge tröst
Använd din klokhets röst.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-20 00:12



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Gillas!
2011-11-20

  Ninananonia VIP
:)
2011-11-20

  Seglaren
Gillar dina rim och dikten.
2011-11-20

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet
2011-11-20

  Ninananonia VIP
Just så :) Gillar! :) hi hi
2011-11-20

    AA VIP
Bra skriftat.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP