Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Vår plats i kretsgången ??




Utan mantel

Nakna och sårbara

likt ett nyfött barn.

Utan mantel

Utan klädnad

står de där,

till allmän beskådan.

 

Inväntar kommande tider

med livsgnistan väl förankrad

i mullen.

 

Spritter till när temperaturen

åter stiger.

Börjar leva

växa

frodas

och ge skönhet.

 

 

Kretsgång

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-19 11:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina och sanna rader
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP