Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän...

Du
har en lurig
vän
i din kropp
Den
slår
för ens
När
den lär sig
slå för två

får du aldrig
tillbaka
din vän
till
sin ursprungligen




Fri vers av Rise Little One
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-19 18:57



Bookmark and Share


  TT
...fyndigt...klurigt...och så jäkla sant!!!
2011-11-21

    Birgersdotter VIP
lurig...
2011-11-20

  Ninananonia VIP
Tricky :) lurigt :)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One