Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så kul att få ha er som publi... att få en chans att visa er mina bilder och mina texter


Hon kommer iklädd

Jag hade ingenting, jag satt med en värdelös hand
Och jag stod och rökte lutad mot en bil och blickade ut över öde land
Jag behöver något, jag behöver någon, jag saknar
Jag behöver en anledning innan jag vaknar

Hon kommer klädd i små koder
Hon kommer i tanken där tillåtelsen råder
Hon är motvilligt musa
En natt i skrynkliga sängkläder när nätterna inte längre är ljusa

Jag skulle förklara vad jag menade men i stället fick jag förklara mig
Jag vet inte hur, men jag tror inte du fatta att jag ville se mer av dig
Jag vill ha dig i min säng vill du lägga dig hos mig
Jag vill smaka dig i min säng vill du låta mig smaka dig

Hon kommer iklädd en första tanke som man måste göra något av
Skönhet, intellekt, estetisk ådra, det är ett krav
För jag vill resa bort, jag vill bestiga, klättra med lusta mot högsta tänkbara topp
Så som nyfikenheten får mig att klättra uppför din välkomnande kropp

Jag ville bara hålla din hand så jag vågar öppna mina ögon, öppna dörrar och fortsätta att gå
Och det var alltid där som min källa funnits, det är inte så svårt att förstå
Men att tillåta sig att återvända för att dricka mellan varma ben
Förevigad i ord och bild måste fresta så som nakenheten frestas av en solvärmd sten

Hon kommer iklädd små ledtrådar som ligger kvar på naken hud
Hon är replikerna i filmen när tv-n står på utan ljud
Hon kommer iklädd just ingenting alls
Men hon smeker ord och kysser fram bilder i mitt inre då hon andas mot min hals

Det går säkert utan, ja visst det kan vi pröva
Allt går om man tror, om man ger det tid och om man övar
Men det kanske finns andra vägar som får oss att mötas, vad skulle ett möte föda
När allt saknar dimensioner och orden er bastanta men ändå lika hopplöst döda




Fri vers av PPQ
Läst 341 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-19 21:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tilltalande sinnlighet i bild och språk - när kvinnorna kommer, iklädda tankar, då kan vad som helst hända !
2011-11-27

  Suzy med punkterna
Här är du fantastisk och jag sparar!
2011-11-24

  Linda CH VIP
Mycket vackert formulerad, fysisk och spirituell text med fint flyt.
2011-11-20

  Nina Nightwish
Ååå, vilken härligt laddad text! Helt underbar. Love it!
2011-11-20

  SagaArt VIP

2011-11-20

  DanSan
**********************************

Härligt småtrippandes längtanstext med
ett härligt läsflyt och underbar bild vännen!

*Applåder*

**********************************
2011-11-19

  Ninananonia VIP
:) Vacker ....
2011-11-19

    lory
underbart,stark i sin enkelhet...gillar skarpt
2011-11-19

  Lili Samuelsson VIP
ett gott läsflyt. som hunger. som sinnlighet. längtan och som liv, tänker jag. snyggt
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ