Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4u


Svävande ängel

Svävande ängel
så fylld av kärlek och empati.
Med gnistrande gott hjärta
Kloka vackra tankar
som du öser över mig
och många andra.
Jag smittas av omtanken
och varma ord i en
vänskaplig lycklig
smittsam lyckokram.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-19 23:26



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Vacker vänskap :)
2011-11-20

    lory
du vackra o ljusa själ....du berör...

hur fint det är att sprida själarnas budskap.....
2011-11-20

  Rise Little One
"Jag smittas av omtanken
och varma ord.
I en vänskaplig lycklig smittsam
lyckokram."

Du skapade en "epidemi" av lyckokram som alla inte behöver vaccinera sig mot :)
Kram,
2011-11-20

  Ninananonia VIP
:) hi,hi underbar... jag sparar den... i mitt hjärta och bokmärker den .....i min själ...
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP