Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon

Sakta börjar söndagsmorgonen vakna
fåglar hörs kvittra på avstånd!
Är det vår?
Utanför är marken sprejad i ett tunt
täcke av frost och snökristaller.
För första gången på väldigt länge
är det några grader minus.
Grått lugnt stilla.
Ljuvliga dofter av kaffe väcker mitt sinne
En lång stunds baravara tillvaro
innan det blir lite saffransbak.
En vecka till advent!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-20 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tar hela din underbara text i famnen.....tack!
2011-11-20

  Vici
Känner dofterna...

Underbart!

:-)
2011-11-20

  Anya VIP
Åhh så mysigt du har det. Man blir ju nästan avis! ;o) En härlig text som berättar att advent är i antågande.
2011-11-20

  anits VIP
Vackert målar du dina rader
kan känna doften av saffran
i dina ord
2011-11-20

    ej medlem längre
Stämning som duger !
2011-11-20

  kerstin skriver VIP
stämningsfullt, man fylls med lite julefrid.
2011-11-20

  Seglaren
Här uppe i Västerbotten snöar det lätt nu.
Tack för din text om söndagsmorgon
2011-11-20

  Alva Johnsson VIP
Knastret i istäcket
som en skön symfoni.
Minner om...
2011-11-20

  thyra
Vackert uppvaknande hos dig, här är dimman grå och kulen. En text som andas glädje! Fint!
2011-11-20

  Rise Little One
Det doftar Jul med lussekatter från din text...
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP