Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra själar.

Vackra själar finns det gott om
som svävar runt och berör ditt hjärta.
Lycka är att se in i din väns ögon
och ana bottenlösa djup.
Vi värmer varandra
och hittar styrka.
Din klokhet
gör att mitt ljusa växer.
Vårt mörka hittar vägar
Tillsammans kan vi!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-20 09:07



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
lycka är att se i din väns ögon...tack för de fina orden...!
2012-02-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
bestärkande om vikten av samhet
2011-11-21

  Osvalds_Dotter VIP
Får en bild på näthinnan,,

Jag ser en av mina nära vänner,,

genom Din text.

Tack :)
2011-11-20

  Feminaz
sammet, värmande ord, om konsten att finna ljus tillsammans...
2011-11-20

    ej medlem längre
Mjuka och varma är dina ord.
2011-11-20

  Vici
Fint och hoppfullt!
2011-11-20

    ej medlem längre
vackert om relation
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP