Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid där...

Löfte flammade upp
huden
när det kom till
min törstiga själ
Löfte smekte mig
mjukt på kinden
tills jag glömde allt
om tid
och universum
Löfte väckte mig
mitt i natten
gav mig
sin sensuella kyss
Löfte alltid varit
oavsett svart himmel
eller
stark solsken




Fri vers av Rise Little One
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-20 15:37



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Den var fin...
2011-11-20

    ej medlem längre
Vackert och klockrent!
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One