Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till alla poeter och skrivarvänner...


Lyckan

Dina ord
dinglar på bryggan
speglar sig på den glänsiga ytan
av en evig saga
Dina ord
berusar
assisterar mig
vid öppning av många stängda murar
visar mig
vägen
till möjlighet
Längtan till en ny dag
fängslas nu med mängden
av ren nyfikenhet
ger mig
kraftiga vingar
Jag slutar
leta efter lyckan
för lyckan susar omkring mig
dag och natt
genom dig
kära poet




Fri vers av Rise Little One
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-21 09:37



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint!
2011-11-24

  Kalle.O
Underbart skaldat:)
2011-11-23

  TT
...så fint tänkt och uttryckt...underbar text!!!
2011-11-21

    lory
underbart...tack
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One