Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

  Om man söker ska man finna.




Bakom fasaden

 

Skalet är kritstrecksrandigt

eller flott rob.

 

Men jag vill se människan

bakom fasaden.

 

Jag vill lyssna på

deras historia

och förstå dem.

 

För jag har lärt mig att

skalet är till för att skydda

den goda frukten.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-20 10:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-11-20

  thyra
Mycket insiktsfulla och positiva ord! Tack!
2011-11-20

  Titti Rydberg VIP
Det stämmer verkligen.
Det är väl därför vi bygger murar
för att skydda oss och bli mindre sårbara.
2011-11-20

  Bibbi VIP
Så sant.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP