Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Vi gillar varandra
så enkelt
så stort!
Som om vi var menade
Innan vi visste det själva




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-20 22:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-11-23

  Ninananonia VIP
:) så fint :) bokmärker...
2011-11-20

  Osvalds_Dotter VIP
.. mycket vi inte vet ännu ...

Vilket är intressant!

... Så känner man igen
varandra från någonstans,
som om man möts förut ...
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP