Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtskilda

Åtskilda ser vi på samma stjärnhimmel
Lyssnar på samma låt
Drömmer samma drömmar
och känner samma smärta och saknad




Fri vers av Therés
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!