Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

    Ett ögonkast




Som ett falköga

 

Som ett falköga

du kvinnolins!

Ser Du alla skiftningarna

i hans ögon.

 

Ser hur blicken förändras

från iakttagande

till ägande

från att "vilja"

till att "måste"

 

Och han som bara trodde

han slängde ett getöga.

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fnissbra!
2011-11-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
gott vinklat samt framfört
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP