Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjukdom...


Oundvikligt.

Oundvikliga sånger i fäders fotspår
ristar och river spår i vinden.
Minne som ekar
och vägar som blev bortglömda.
Ord som hänger som ridåer
och aldrig blev skrivna.
Otänkt är tanken
vad som väntar bortom.
Allt är sagt
ändå känns allt osagt.
Ömhet och känslor
vet
ändå
otillräcklighet.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-21 18:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande
2011-11-23

  Ninananonia VIP
berör...
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP