Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Om brädor kunnat berätta.




I all hast

 

Jag ser det på håll

det gamla fönstret,,

som står och vippar.

 

Knirrar så smått i

de osmorda gångjärnen.

Vinden leker i gardinen.

 

Fönsterkarmarna

murkna, sargade.

 

Smyger närmre,

kikar in.

Kitteln står kvar på bordet,

en kopp utan fat,

torra löv

och spindelväv.

 

Uppbrott

i all hast.

Bortglömt.

 

Ingen visste om...

En tillflyktsort?

 

För någon.

Utan  något "hemma"

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 18:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tänkvärda rader
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP