Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

       Färg som färg

    




Väl starkt!!??

 

 

Han kallar sig konstnär, den småfräcke lurken, 

och blandar båd olja och starkt uti burken 

 

och luktar det gör det som f...n.

 

Så svingar han penseln och namnar i kanten 

och säljer sitt hötorg för billiga slanten.

 

Till färgglada  d a m er  på stan.

 

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 19:47



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Det är upp till läsare eller
betraktare att själv bedöma.
2011-11-21

  Knickedick
Finns det hötorgspoesi också. Att skriva för massan?
2011-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker om hötorgskonst. Man ser vad den föreställer och den är ofta vacker.
Albin Amelin är en annan höjdare.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP