Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lökhackare


Du stod där på hyllan.
Så vacker du var.
Din förpackning log emot mig.
- Kom. Jag kostar bara 25 kronor, sa du.
Jag log tillbaka.
- Det är klart att jag köper dig.

Tillsammans vandrade vi ut från ICA Maxi.
Jag höll dig hårt emot mig.
Skröt för alla om hur bra du var.
Berömde dig och kramade dig.

Så kom dagen, den hemska dagen.
Du skulle sättas på prov.
Jag fyllde dig med en halv lök.
Log mot dig.
Sedan tryckte jag till.

Jag hörde att du skrek.
Jag ryckte till och tittade förtvivlat på löken.
Inte ett dugg hackad.




Övriga genrer av Häst
Läst 941 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-16 01:25



Bookmark and Share


  aftermath
söt liten historia med "sverker avrundning"
!!
2006-07-08

    Neoliberal
snellhest
jag tycker väldigt bra om saker som är dumma och roliga
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst